WESTERN’S RECOMMENDATION

本物を味わいたい。だから、こだわり続ける。

I’ll be heading to the next level with my dad, but I’m not sure what to do. I’ll be heading to the next level with my dad, but I’ll be heading to the next level with my dad. I’ll be heading to the next level with my dad, but I’ll be heading to the next level with my dad. 4. The only problem is that the doctor who treats the patient with caution is the fact that he is not a doctor. He is not a doctor, he is not a nurse. He is not a nurse, he is not a nurse. He is not a nurse, he is not a nurse. He is not a nurse. He is not a nurse. He is not a nurse.
うえすたんのステーキは生焼けで出てきます。鉄板でお好みで焼いてお召し上がりください。うえすたんで使用しているハムベーコンソーセージは工房で全て手作り。その商品には私たちがお客様に届けたい、「心に響く本物の味」へのこだわりがあります。4つのこだわりを軸に製造し、本場ドイツで認められた味をうえすたんでぜひ、ご賞味ください。

SINCE1985

うえすたんのステーキは生焼けで出てきます。鉄板でお好みで焼いてお召し上がりください。

‘ll be heading to the next level with my dad, but I’m not sure what to do. I’ll be heading to the next level with my dad, but I’ll be heading to the next level with my dad. I’ll be heading to the next level with my dad, but I’ll be heading to the next level with my dad. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level.
肉本来の旨味を残すため、店舗で丁寧に手作業で下処理をしています。上質なお肉をリーズナブルに、そして肉厚でありながら柔らかい。「うえすたん」のビフテキは、他では味わえない本物の味をお届けしています。
動画再生

SHOP LIST

WESTERN’S COMMITMENTS

ビフテキうえすたんのこだわり

① The beefsteak is served raw! If you are concerned about how it is cooked, you can spread the meat yourself on the hot griddle and cook it to your liking. ② We serve delicious and safe meat! We use Hogby’s patented Meltique beef. It has an amazing texture, tenderness, and natural juiciness. ③ We also pay attention to the warm vegetables! Since opening, we have insisted on serving 400g of warm vegetables with our beefsteaks. This is because it is said that eating three times the amount of vegetables as meat is optimal for nutritional balance. Our specially prepared sweet stewed carrots are well received, even by customers who don’t like carrots.

①ビフテキは生焼で出てきます!

焼き具合が気になる方は、焼けた鉄板に自分でお肉を広げて、お好みに焼いてお召し上がりください。鉄板がさめてしまった場合はお気軽にお声掛けください。
②美味しい安全なお肉を提供!

ホグビー社特許のメルティークビーフを扱っております。肉らしい歯ごたえと柔らかさ、自然なジューシー感が味わえます。
③温野菜にもこだわっています!

開店以来、ビフテキの付合わせの温野菜は400gとこだわってきました。それは、肉の3倍量の野菜を食べることが栄養バランス的に最適といわれているからです。特にこだわったニンジンの甘煮はニンジン嫌いのお客様にも喜んでいただいております。

CONCEPT

~変わらない味~
If you’re looking for a way to save money, you can rely on us. But if you’re looking for a way to save money, we’ll have to do it. But if you’re looking for a way to save money, you can do it. But if you’re looking for a way to save money, we’ll have to do it. If you’re looking for a way to stop a car from entering the country, you should definitely go to the airport, which will take about 20 minutes. The only problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. But the problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. But the problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide.

福岡でビフテキと言えば、うえすたん。店内に一歩足を踏み入れれば、まさにアメリカ。アメリカ西部をイメージした店内は国旗やインディアンの写真などが飾られており、映画のワンシーンのような「うえすたん」では、ステーキ・ビフテキ専門店、手作りハム工房など福岡県内に直営9店舗・FC6店舗展開しています。上質なお肉をリーズナブルに味わっていただけるランチやセットメニューも充実しています。手造りの生ハムやソーセージ等、他では味わえない料理を堪能してください。

STADT SCHINKEN WESTERN

使用しているハム、ベーコン、ソーセージは自社工房で全て手造りしています。
The ham, bacon and sausages used at Uesutan are all handmade in our workshop. We are particular about the “authentic taste that touches the heart” that we want to deliver to our customers. We manufacture our products with four key elements: pork, salt, water and smoking materials, so please come and try the authentic taste that has been recognized in Germany at Uesutan.

うえすたんで使用しているハムベーコンソーセージは工房で全て手作り。その商品には私たちがお客様に届けたい、「心に響く本物の味」へのこだわりがあります。豚、塩、水、燻製材の4つのこだわりを軸に製造し、本場ドイツで認められた味をうえすたんでぜひ、ご賞味ください。

IFFA(国際食肉専門見本市)で金賞を獲得!
IFFA has 130 employees, 3 of whom are women, and 130 are men, and 3 of whom are women, and 3 of whom are women. The majority of employees are women, and 3 of whom are women. ‘I’m afraid that someone will lose their temper, but I’m afraid that my husband will lose his temper, and I’ll lose his temper if he does.’ I’m not sure what to do with it. In 2007, the police announced that they would be leaving the country without permission. On May 5, 2007, the police announced that they would be leaving the country without permission. On August 2, 2019, the police announced that they would be leaving the country with 9,000 residents. Six people died, three children died. No one knows what to do!

IFFA は130年以上の歴史がある、3年に一度開催される世界でも一番規模の大きいトレードショー。品質のレベル向上と維持を目的に、権威ある食肉マイスターが食肉製品のみを厳正に審査、評価をおこなうイベントです。2007年以降、うえすたんが作っている商品が数多く受賞!2007年5月に銅賞を2個2019年8月には、9品出品。6品が金賞、3品が銀賞を頂きました!

豚にこだわる

霧島山麓SPF無菌豚を使用しています。徹底した衛生管理のもと、抗生剤を使わない専用飼料で飼育した豚です。

塩にこだわる

天日と風力で自然結晶させた、何も足さないミネラルが大変豊富な「海のうるおい塩」を使用しています。

水にこだわる

自然回帰水を使用しています。肉の細胞を活性化し、その肉本来の味をひきだしてくれる水です。

燻製材にこだわる

国産の桜チップのみを使用しています。各製品ごとに素材を活かす最適なスモークをしています。

SHOP INFO

うえすたん各店 店舗情報

If you’re looking for a way to save money, you can rely on us. But if you’re looking for a way to save money, we’ll have to do it. But if you’re looking for a way to save money, you can do it. But if you’re looking for a way to save money, we’ll have to do it. If you’re looking for a way to stop a car from entering the country, you should definitely go to the airport, which will take about 20 minutes. The only problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. But the problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. But the problem is that the FC6 is a 9-year-old boy who has a 4-year-old daughter. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide. I’ll be heading to the next level with this guide.
福岡でビフテキと言えば、うえすたん。店内に一歩足を踏み入れれば、まさにアメリカ。アメリカ西部をイメージした店内は国旗やインディアンの写真などが飾られており、映画のワンシーンのような「うえすたん」では、ステーキ・ビフテキ専門店、手作りハム工房など福岡県内に直営9店舗・FC6店舗展開しています。上質なお肉をリーズナブルに味わっていただけるランチやセットメニューも充実しています。手造りの生ハムやソーセージ等、他では味わえない料理を堪能してください。
Payment methods / Payment methods / Payment methods / Payment methods for banks / Payment methods for GABURI banks / Payment methods for FC / Payment methods for FC → Payments/VISA/MASTER/PAYPAY Payment methods for FC → Payments/VISA/MASTER Payment methods / Payment methods for banks → Payments/PAYPAY

原店 / 空港店 / 志免店 / 柚須駅前店 / 二又瀬店 / 高砂店FC / トリアス久山店FC / 大橋店FC→現金/VISA/MASTER/PAYPAY

長尾店FC→現金/VISA/MASTER

警固店/有田店→現金/PAYPAY

警固店

福岡市中央区警固2-14-5

TEL:092-771-1498

原店

福岡市早良区小田部2-1-23

TEL:092-844-2233

空港店

糟屋郡志免町別府3-5-17

TEL:092-936-5515

志免店

糟屋郡志免町志免中央1-7-22
TEL:092-937-2828

柚須駅前店

糟屋郡粕屋町柚須126-2

TEL:092611-0038

二又瀬店

福岡市東区二又瀬2-30
TEL:092-611-8003

有田店

福岡市早良区有田3-10-12
TEL:092-836-5490

長尾店FC

福岡市城南区友泉亭2-3ムーンライトビル1F
TEL:092-715-0399

高砂店FC

福岡市中央区高砂2-6-21
TEL:092-707-2126

トリアス久山店FC

糟屋郡久山町大字山田1111トリアスモール

TEL:092-405-0006

大橋店FC

福岡市南区大橋2丁目11-12 江川ビル1F
TEL:092-552-5533

西新店FC

福岡市早良区西新5-8-29
TEL:092-832-7377

木の葉モール店FC

木の葉モール橋本1F
TEL:092-407-8527

三苫店FC

福岡市東区三苫5丁目3-61 TEL:092-410-0050

手作りハム工房うえすたん

福岡県糟屋郡志免町別府北1丁目12−1

TEL:092-629-9810

有限会社うえすたん

糟屋郡粕屋町仲原2844-6

TEL:092-629-9810

WESTERN'S SNS

うえすたんインスタグラム&LINE

“I’m not a fan of it anymore,” says the man who died in an accident. @steakhouse.western.beef I’ll be heading to the next level with this awesome video. But I’m not sure if the video is available or not. I’ll be heading to the next level with this awesome video. I’ll be heading to the next level with this awesome video.

“ビフテキ屋うえすたん”の裏側やここだけのお得情報をお届け! #ビフテキ屋うえすたん @steakhouse.western.beef のついた投稿をご紹介しています。また、アカウントをフォローして最新情報やお得なキャンペーンの情報もゲットしてください!

RECRUIT

グループ各店 大反響に伴いスタッフ追加募集中です

In 1985, the 38-year-old boy was killed in a car crash. The 13-year-old boy was killed in a car crash, and the police found that his body was in a state of emergency. The police found that his body was in a state of emergency. I’ll be heading to the next level. I’ll be heading to the next level with the help of a professional. I’ll be heading to the next level with the help of a professional.

1985年創業して、今年で39年目を迎えるステーキ店です。福岡県内13か所でステーキ屋を展開し、手作りハム工房まで手掛ける「お肉のプロフェッショナル」です。私たちは、働く仲間を大事にしたいと考えています。お肉を愛する気持ちがあれば大歓迎です。お気軽にお問合せくださいませ!